Ontevreden
over een bedrijf?

Bel ons!

téléphone:0800 39 808

Het is gratis en vrijblijvend

jouw code :

JA 05

Je bent ontevreden

Vlucht geannuleerd, foutieve factuur, levering nooit aangekomen,... Heb je een slechte ervaring met een onderneming? Wil je op de hoogte zijn van je rechten en concrete hulp krijgen? Bel Test Aankoop, we zijn er voor jou!

Eis je rechten op

Aarzel je vaak om een vergoeding te eisen voor een slechte service? Bij Test Aankoop ontvangen we dagelijks klachten van consumenten die niet tevreden zijn over een bedrijf. Wat heb je uiteindelijk te verliezen?

Bel Test Aankoop

Doe een beroep op onze gratis, vrijblijvende telefonische hulplijn! Onze 50 advocaten zijn onmiddellijk beschikbaar om naar je te luisteren, al je vragen te beantwoorden en je concrete informatie te bieden.

Bel gratis

téléphone:0800 39 808

Van maandag tot en met vrijdag: 9u-18u

Wat vinden onze gebruikers van de Test Aankoop hulplijn?

Jules:

Facturatieprobleem is opgelost!

“Ik heb gebeld over een facturatieprobleem en ik heb direct bijstand gekregen van een advocaat. Professionele dienst, echt super!”

- Jules (52)

Louise:

Deskundig advies

“De terugbetaling voor mijn geannuleerde vlucht is EINDELIJK binnen, dankzij het advies van Test Aankoop. Snel en efficiënt!”

- Louise (41)

Victor:

Top juridische dienst

“Na een paar oproepen naar de juridische dienst, is het probleem met de garantie van mijn huishoudapparaat opgelost. Enorm handig om je rechten te kennen. En goedkoper dan een advocaat! :) Ik heb me geabonneerd.”

- Victor (45) & Sophie (42)